Nejnovější recenze ze sekce Náhradní klávesnice pro notebooky
- OK
Zboží dorazilo rychle, bylo funkční a kompatibilní. S klávesnicí došly jako dárek české popisky i když klávesnice byla již doplněna o české popisky
- funguje
- levnější než CZ, stačilo koupit přelepky
- Kvalita
- Funkčnost
- Originalita
- Anglická klávesnice
Pokud si chcete u notebooku lenovo yoga 510-15ikb vyměnit klávesnici a nevadí vám anglická tak tato je ideální. Výměna je trochu pro zkušenější ale s tím určitě počítáte. Každopádně klávesnice sedí perfektně jako originál. Je podsvícená a plně funkční. Pokud vám přestali na lenovo yoga notebooku fungovat klávesy určitě zkuste tuto. Nemáte co ztratit.
- Z důvodu zpoždění byla nabídnuta/dodána backlight klávesnice
- Klávesnice funguje naprosto bez problémů, dobrá náhrada za původní, kde již některé klávesy fungovaly špatně
- Některé (většina těch CZ specifických: ěščř...) klávesy mají odlišný font a jejich podsvícení je dost nerovnoměrné - nevypadá to dobře, ale použít se dá bez problémů i potmě
- Dalo mi dost práci klávesnici správně usadit, ale problém byl spíš v rukou, ne v klávesnici. Výměna mi trvala asi 20 min - z toho jsem ale ca. 15 min strávil zjišťováním, kam zapojit kabel podsvícení (původní klávesnice byl bez) a jeho zapojováním do konektoru.
Klávesnice je zcela funkční, ale je vidět, že to není HP originál - odlišný font a slabé podsvícení některých písmen/symbolů
Lenovo IdeaPad B590-MBX2JGE V570C V570G Klávesnice
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. března 2023
(naposledy upraveno 11. března 2023)
Zakoupeno v rgshop.cz
- Отличная клавиатура
- Výhoda? určo lepší než klávesnice vedle :-)
- Funguje
- Vysoká cena vzhledem ke stáří notebooku
- plní účel
- fully functional
- very fast delivery(<24hours)
- protective packaging
- bezproblémová náhrada
- horší výměna dána zalisováním klávesnice do víka notebooku
- bez klávesnice bych toho moc nenapsal
Sedí přesně.
Vše O.K.
- nesprávné umístění připojovacích kabelů (posunuté a křivé) Kabel od trackpadu vypadává.
Funguje
Ano je to přesné co jsem požadoval.
- Original
- Rychlost a kvalita
Plnohodnotná náhrada původní německé klávesnice, lokalizované do CZ pomocí nalepovacích štítků.
- absolutně NEFUNKČNÍ..!!!!
prodejce mi poslal produkt, který je VADNÝ a to tak, že nefunguje VŮBEC, na reklamaci jsem zatím neměl nervy.
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »