Nejnovější recenze ze sekce Náhradní klávesnice pro notebooky
Rychlost
- spokojenost
je to klávesnice a piše
česká klávesnice Acer Aspire E5-523 E5-523G E5-553 E5-553G E5-575 E5-575G E5-575T E5-575TG black CZ/SK podsvícená
- Klávesnice sedí i když v počítači nemám podsvícení. Takže pohoda.
Popis u zboží na eshopu souhlasil - co jsem objednal přesně to jsem dostal.
- Produkt sám jako takový paráda, vše pasuje, funguje jak má.
- Jeto ten typ klávesnice, co je "zakopaný" úplně pod vším v notebooku, je nutno úplně vše vymontovat a pak ještě odvrtat z horního víka a potom samozřejmě i zpátky zalepit. Je třeba být na to připraven a být přece jen trochu zručný a hlavně zvládnout pak zpětnou montáž všeho do notebooku zpět a aby pak byl zase plně funkční.
- rychlost
- kvalita
Skladem, dobrá cena
- Dosud nenainstalováno, nelze hodnotit.
Zatím o žádné nevím.
Originální díl, po namontování prostě funguje, co říct víc.
- Je levná
- Funguje
- Je dost nepřesně vyrobená, špatně se montuje
Kabel je kratší než originál, který je díky tomu skládaný tak, aby se vyhnul kovové krytce v krytu. Zámky kterými kabel drží v konektoru jsou špatně vyřezané, takže nezapadnou do určených vybrání, kabel ale v konektoru nějakým způsobem drží. Klávesnice nejde správně zasunout do těla notebooku (nelícuje), takže má na jedné straně mezeru a přišroubovat šla jen s fyzickým přemlouváním. Všechny klávesy fungují bez problémů. Obecně to vyžadovalo dost kreativity, než jsem ji tam nějak nacpal. Rozhodně to není snadná výměna kus za kus.
- V mém případě klávesnice padla jako ulitá, vše funguje zase na jedničku
- Kvalita OEM
- Tato konkrétní klávesnice měla špatný popis. Z popisu jsem měl dojem, že kupuji originální českou klávesnici. Dostal jsem anglickou klávesnici, na kterou byly laserem české znaky vypáleny. Z fotek ani popisu to není vidět.
funguje
- Funguje
Počítač je jako nový
česká klávesnice HP Probook 450 G0 450 G1 450 G2 455 G1 455 G2 470 G0 470 G1 470 G2 black CZ/SK no frame
- Funguje jak má
Bacha na no frame - tedy bez plastového okrytování tzn pokud to je poškozeno pak není možné klávesnici do NTB nainstalovat. tudíž buď
noframe - troška šikovnosti a lepidla
nebo
With frame - trošku vyšší cena, ale instalace pod 3 min
česká klávesnice Lenovo IdeaPad 120S-11IAP 130S-11IGM S130-11IGM black CZ/SK - blue silver palmrest CZ/SK
ok
- Kvalitní, funkční, pasuje, za dobrou cenu, funguje